TFF 2.Lig Beyaz Grup Konya temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ligin 28.hafta maçını kendi sahasında Kırklarelispor ile yaptı. Anadolu Selçukspor sahadan Kırklarelispor’u 5-1 mağlup ederek ayrıldı.
Maça çok iyi başlayan Anadolu Selçukspor, 4.dakikada savunma oyuncusu Sertan Yiğenoğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. Skor 1-0 devam ederken, maçın 35.dakikasında çok ilginç bir olay yaşandı. Yaşanılan sakatlık sonrasında topu Anadolu Selçukspor dışarı atarken, konuk ekipten Mehmet Menderes, sakatlık sonrası kaleci öndeyken topu ağlara gönderdi. Bu golle skora denge gelirken, Kırklarelispor teknik heyetinin işaretiyle Seddar Karaman topu boş kaleye göndererek takımını bir kez daha öne geçirdi. İlk yarıyı Anadolu Selçukspor 2-1 önde kapattı.
Maçın ikinci yarısının da tek hakimi Anadolu Selçukspor’du. 48. Dakikada Mücahit Can Akçay, penaltıda kaleciden dönen topu tamamladı ve skoru 3-1’e, 74. Dakikada ise Onurcan Güler 4-1’e getirdi ve maç bu dakikadan sonra koptu. 86. Dakikada Ali Yaşar, mükemmel bir frikik golüyle skoru belirledi.
Ligde üst üste 4.galibiyetini alan yeşil-beyazlı ekipte oyuncular maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Yavru Kartal bu galibiyetle beraber puanını 45’e çıkartırken, play-off yolunda önemli bir virajı daha aştı. Anadolu Selçukspor’un ligde 5.sırada yer alan Bugsaşspor ile arasında sadece 4 puanlık bir fark bulunuyor.
© 2016-2020 www.SaraySpor.com Tüm hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.