Sarayönü Belediyespor bu sene transferlerde adını duyurmaya devam ediyor. Daha görüşme yaptıkları 2 ve 3. lig tecrübeleri olan Hasan Can Özkan ve Hüseyin İbiş’i yeşil siyahlı takımımıza transfer etti.
Defansa “Can” geldi
Defansın amirali konumunda görev yapacak olan Hasan Can Özkan, takımın sigortası rolünü oynayacak. 1989 Kırklareli doğumlu olan Hasan Can Özkan’ın 2. ve 3.Lig’de 10 yıllık profesyonel kariyeri bulunuyor. Futbola Babaeskispor’da başlayıp Çanakkale Dardanelspor alt yapısında devam eden Hasan Can Özkan, 2007 yılında profesyonel sözleşmeye imza attı. Kırklarelispor, Batman Petrol Spor, Tuzlaspor, Zonguldak Kömürspor, Tekirdağspor, Erbaaspor gibi takımlarla 3. Lig’de 98 karşılaşmaya çıkan Hasan Can Özkan, 2.Lig’de 67 karşılaşmada görev aldı.
Geçtiğimiz yıl Ünye 1957 Spor ile amatöre dönüş yapan Hasan Can Özkan, Karadeniz ekibiyle Bölgesel Amatör Lig’de 18 karşılaşmaya çıktı. Özkan, bu karşılaşmalarda 3 de gole imza attı. Uzun boyu sayesinde hava toplarında etkili olan Hasan Can Özkan, ayaklarına hakimiyetiyle de defansta geçit vermiyor.
Dün Sarayönü’ne gelen Hasan Can Özkan, Sarayönü Belediyespor yönetimiyle masaya oturdu. Şartların sağlanmasının ardından Hasan Can Özkan, yeşil siyahlı formayı üzerine giyerek kendini bir yıllığına Sarayönü Belediyespor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.
Bu transfer ile savunmasını sağlama alan Sarayönü Belediyespor, takımın gücüne de güç kattı. Tecrübeli stoperin temsilcimizin elde edeceği başarılarda kilit rol oynaması bekleniyor.
Şimdi defans daha da güçlü
Siirt İl Özel İdaresi Spor’dan transfer edilen Hüseyin İbiş’in 9 yıllık bir profesyonel lig geçmişi bulunuyor. Henüz geçtiğimiz yıl amatör lige dönüş yapan oyuncunun alt yaş kategorilerinde profesyonel milli takım kariyeri de bulunuyor.
Dün Sarayönü’ne gelen Hüseyin İbiş, Sarayönü Belediyespor yönetimiyle masaya oturdu. Şartların sağlanmasının ardından Hüseyin İbiş, yeşil siyahlı formayı üzerine giyerek kendini bir yıllığına Sarayönü Belediyespor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.
Futbola 2005 yılında Yalova’da başlayan Hüseyin İbiş, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekerek 15 yaşında profesyonel olarak Bursaspor’a transfer oldu. 2013 yılına kadar Bursaspor’da kalan Hüseyin İbiş, Maltepespor, Erzincanspor, Ankara Adliyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Kırıkhanspor gibi takımlarda profesyonel futbol oynadı. Geçtiğimiz yıl Siirt İl Özel İdaresi Spor ile amatör lige dönüş yapan Hüseyin İbiş, geçtiğimiz yıl 20 karşılaşmada görev aldı.
Bursaspor’dayken U-15 ve U-16 milli takımları ile 10 milli maça çıkan Hüseyin İbiş, 3.ligde 60 karşılaşmada görev aldı.
Savunmada çok yönlü olarak oynayabilen sol ayaklı oyuncu Hüseyin İbiş’in öncelikli olarak sol bekte değerlendirileceği düşünülüyor. Gerekli durumlarda defansın göbeğinde de görev alabilen oyuncu teknik heyetin hamle şansını arttırıyor.
© 2016-2020 www.SaraySpor.com Tüm hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılması yasaktır.